Mötesplats med musik

KMH erbjuder möjlighet att arrangera konferenser och event av olika slag på Campus Valhallavägen. Musiken är en självklar del i evenemanget och kan skräddarsys efter önskemål och behov. Musiker och artister som inte hör till KMH har också möjlighet att arrangera konserter, master classes, clinics och andra evenemang här.

Musik fyller en viktig funktion för oss människor, och som framstående centrum för utbildning och forskning inom musik är vi en självklar partner att samarbeta med. På KMH får musiken möta helt andra områden – teknik, ekonomi, medicin hälsa med mera. Här finns musik på olika nivåer, från olika kulturer och inom olika genrer.

Vi får många förfrågningar om att arrangera konferenser och evenemang i våra vackra lokaler på Valhallavägen. Vi vill gärna tillmötesgå så många som möjligt – men utbildningen kommer självfallet alltid att komma i första rummet.

Toppmodern miljö

Miljön är toppmodern med bästa tänkbara teknik och akustik. Här finns ljudet, rytmen, känslan, kvalitén, designen och inte minst musiken som får människor att öppna sig. Vi gör mötet till en upplevelse utöver det vanliga.

Personer som lyssnar på ett föredrag.

Konsertsalarna fungerar utmärkt för föreläsningar, workshops, panelsamtal med mera. Foto: Mira Åkerman.

Servitör som häller upp mopusserande vin.

Foajén lämpar sig väl för mingel med både stora och små sällskap. Foto: Mira Åkerman.

Dukade bord för många gäster.

I samarbete med Restaurang Oktav finns möjlighet att förena musik och mat. I ljusgårdarna kan vi duka för sittande middagar. Foto: Mira Åkerman.

Relaterad kontakt